Dorpsarchief van

Links

Hieronder volgt een overzicht links naar websites over . Heeft u zelf een website over , dan kunt u deze melden middels het contactformulier.

VVV Zuidwest Friesland

Zuidwest Friesland is van oudsher bekend om haar prachtige watersportgebied. Op- en aan de meren en vaarten bruist het van de activiteiten. Er is voor elk wat wils en er is altijd wat te doen.

Fries Film Archief

Het Fries Film Archief (FFA) beschermt sinds oktober 1988 een groot deel van het filmische erfgoed van Fryslân en maakt historische opnamen voor een breed publiek toegankelijk.

Friese Nummerbewijzen

Gegevens over in Friesland tussen 1-1-1906 en 31-12-1950 uitgereikte nummerbewijzen (kentekens) voor auto's en motorfietsen. (Sinds 13 mei 2008 met de gegevens van alle 41.217 uitgereikte nummers)

Tresoar

Tresoar is HET Fries Historisch en Letterkundig Centrum.

Fries Scheepvaart Museum

Het Fries Scheepvaart Museum is een veelzijdig museum over de historie van de Friese scheepvaart van de 17de tot de 20ste eeuw.

De Molendatabase

De Molendatabase is dé verzameling van werkende en verdwenen molens in Nederland en België. Alle gegevens en foto's zijn samengebracht door vele honderden molenliefhebbers.

Brug Osingahuizen - 1971

Fries Film Archief - AV1693 - Ca. 15 min. smalfilm in kleur van J. Klazema over de bouw van de nieuwe brug in 1971.